Delia Matache s-a serbat cu fanii, apoi a plecat în vacanță departe de România: ”Mi-a fost dor!” / FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Celebra cântăreață este o mare amatoare a vacanțelor exclusiviste și profită ori de câte ori are timp să vadă locuri noi.

 

Delia Matache și-a serbat ziua la data de 7 februarie și aproape imediat a plecat într-o nouă vacanță. Cântăreața nu a precizat cu exactitate destinația, dar a postat o grămadă de imagini din locurile în care se află, fiind foarte încântată de clima din regiunea în care se află.

 

„Mi-a fost dor de pantalonii ăștia și de temperaturile astea. Doamne, cum este. Sunt 22 de grade, cred, este de vis, niciun disconfort. Mă rog, o să crească mai târziu o să fie 25 de grade, dar tot e bine”, a spus Delia Matache, într-un videoclip postat pe Instagram.

 

Artista a împlinit 42 de ani și s-a serbat ca de fiecare dată în ultima perioadă pe scenă, alături de fanii ei. „Cred că sunt vreo doi-trei ani de când facem. Am văzut că am stat în trafic ca să intru la concert, era coadă de mașini (...) Am ales nu pot să spun muncă. E tare plăcut să faci asta. E plăcut și în vacanțe, dar e plăcut și pe scenă, e ceea ce iubim să facem și mă bucur că o să se strângă la fiecare aniversare câte o amintire legată de câte un show și e cel mai bun mod de a petrece”, a declarat Delia Matache, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest