Delia Matache se află printre protestatarii din Paris: imagini surprinse de artistă

 
+4 click pentru
galerie

Delia Matache se află în Franța în aceste zile și a fost martoră la protestele care au loc în Paris împotriva creșterii vârstei de pensionare. În timpul acestor proteste, forțele de ordine au fost nevoite să apeleze la gazele lacrimogene pentru a dispersa mulțimea.

Pe rețelele de socializare, Delia a postat imagini de la proteste, fotografiind oamenii care au ieșit în stradă, precum și mizeria lăsată în urmă. Postările sale au reușit să-i îngrijoreze pe fanii săi, deoarece acestea arată nivelul de tensiune din oraș în timpul protestelor.

De asemenea, în urma unor comentarii neplăcute primite pe Instagram, Delia a vorbit despre discriminare și a afirmat că este enervată de momentele în care oamenii fac remarci negative despre alți oameni, bazate pe vârstă sau aparență.

„Ce am observat în ultima perioadă și nu mi se pare sănătos. Toți facem asta. Dacă vrei să faci un compliment, îi spui că arată foarte bine, punct. Pentru vârsta ta, nu mai e un compliment, este o problemă. Este discriminare”, a precizat cântăreața pe Instagram, în urmă cu câteva zile

Protestele din Paris au început în urma propunerii unui proiect de lege care prevede creșterea vârstei de pensionare. Întrucât mulți francezi consideră această măsură inechitabilă, s-au organizat proteste în mai multe orașe din Franța.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest