Delia Matache și Răzvan Munteanu, despre secretul succesului în afaceri și în carieră: „Lucrurile acestea influențează proiectele!”

 

În cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, cântăreața și soțul ei au explicat cum au ajuns să aibă succes pe toate planurile, atât în cariere, cât și în viața sentimentală.

 

Delia Matache și Răzvan Munteanu consideră că au descoperit cheia succesului: sprijinul pe care și-l acordă unul celuilalt, faptul că se completează reciproc. În cadrul podcastului lui codin Maticiuc, Delia a spus: „Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă. În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu „a avut succes pentru că a ajutat-o X”. Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie”.

 

Opinia este împărtășită și de Răzvan Munteanu. Soțul Deliei susține că i-a fost foarte ușor artistei să se bucure de succes deoarece este talentată. Partenerul de viață al vedetei a mărturisit că nu ar fi putut să aibă atât de mult succes fără sprijinul artistei.

 

„Eu sunt o fire mai pragmatică. Delia este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună cântăreață și atunci a fost foarte ușor. În imobiliare la fel, probabil unul dintre cele mai bune produse, iar atunci mi-a venit foarte ușor, nu știu cât e meritul meu, nu cred că aș fi putut să fac asta fără Delia. De altfel, în orice am vândut, că am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business…dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun. Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care lucrez nu este unul foarte bun”, a spus Răzvan Munteanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest