Denisa Filcea, mărturisiri în mediul online: „Ador să fiu mămica ei…”

 
+3 click pentru
galerie

Soția lui Flick a postat o serie de fotografii pe internet în care a arătat cât de mare a crescut fetița ei. Ce mesaj emoționant a transmis mămica Evei Maria.

 

Timpul a zburat ca vântul! Eva Maria a împlinit 6 luni, desi, parcă mai ieri Domnul Romă și Denisa Filcea deveneau părinți. Întregul univers al celor doi părinți se învârte în jurul micii minuni care a apărut în viața lor, iar aceștia nu ratează niciun moment pentru a arăta cât de mândri sunt de comoara lor.

 

Ieri, Denisa Filcea a postat o imagine alături de cea mică, în care le-a urat urmăritorilor să aibă o duminică binecuvântată, în limba engleză. Vedeta a spus că avea inițial dubii în legătură cu urcarea fotografiei în mediul online, însă, în cele din urmă, soțul ei i le-a risipit.

 

„Blessed Sunday ❤️

Aveam dubii dacă să postez această fotografie, dar @flick_domnulrima a spus “ce poate fi mai frumos decât tu cu Eva? “ așa că…

M-a convins! 💕

Nu sunt foarte multe alte lucruri de spus, pur și simplu ador să fiu mămica ei ❤️

Vă place fotografia noastră? ❤️

Ps: putea fi mai frumos daca era și Flick tătic în fotografie cu noi”, a scris Denisa Filcea pe rețelele de socializare.

 

Au trecut doar câteva zile de când Denisa Filcea a dezvăluit că mica ei comoară a spus pentru prima oară „MAMA”, acesta fiind primul cuvând pe care Eva Maria l-a rostit, fapt care a bucurat-o teribil pe vedetă. „Eva a spus pentru prima dată „mama” și, deși nu este un „mama” conștient, știu asta, pentru mine a însemnat... Nici nu am cum să vă explic ce a însemnat. Pur și simplu stăteam, era în brațe la Sebastian, se uita la mine și mi-a spus „mama”. Doamne! Vă puteți imagina că toată ziua mi-a venit să plâng de emoții și toată ziua am ascultat-o spunâns „mama”. De când a spus prima dată, tot spune „mama” și este... Doamne, sunt atât de recunoscătoare!”, a spus Denisa Filcea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest