Din ce trăieşte Magda Vasiliu în Italia, la 5 ani de când s-a mutat: "Nu există bucurie mai mare..."

 

În urmă cu 5 ani, Magda Vasiliu s-a mutat în Italia și între timp și-a descoperit o nouă pasiune, care îi aduce bani frumoși. Fosta prezentatoare Prima TV recunoaște că pasiunea ei implică multă muncă, însă și satisfacția e pe măsură pentru că o bucură aprecierea clientelor sale.

Magda Vasiliu s-a mutat de 5 ani în Italia pentru a avea grijă de fiul ei, Vlad, care a împlinit deja 12 ani. Chiar dacă a recunoscut că îi lipsește televiziunea, fosta prezentatoare de știri de la Prima TV nu se plictisește deloc. Se gândește serios să scrie o carte și, mai nou, și-a descoperit un nou hobby.

Magda Vasiliu realizează în timpul liber genți unicat, produse handmade, cu flori lucrate manual, pe care le-a scos la vânzare pe câteva site-uri de profil, la prețul de 45 de euro. Modelele sunt unicat și se realizează pe comandă, potrivit click.ro.

Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!….Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată.

Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…', sunt mesaje postate de Magda Vasiliu în dreptul pozelor cu gențile pe care le realizează, modele unicat, adevărate opere de artă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest