Din păcate, nestemata a fost roșie! Cine a părăsit Asia Express! „Trebuie să merg la psiholog, pentru că mă văd numai în cursă!”

 

Asia Express – Drumul Împăraților continuă, dar fără o echipă. Asta pentru că diamantul a fost roșu la proba pentru ultima șansă.

 

Cea de-a noua etapă din Asia Express - Drumul Împăraților a adus încă o eliminare surprinzătoare. Patru echipe s-au întrecut pe un traseu solicitant și plin de obstacole la Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania, însă un cuplu de vedete nu a ținut pasul cu ceilalți și a riscat eliminarea. Eliza & Cosmin Natanticu, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira, Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut cele mai puține nestemate și s-au calificat la Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania.

 

Concurenții care au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor au fost eliminați din competiția de pe Drumul Împăraților. De data aceasta, nestematul Puterii din rucsac a fost roșu, așa că s-a lăsat din nou cu lacrimi și cu îmbrățișări. Aventura s-a încheiat pentru Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, care au dovedit în cele opt etape că sunt o echipă foarte puternică, însă oboseala și-a spus cuvântul în etapa nouă și au ajuns ultimele la Irina Fodor.

 

”Faptul că astăzi am pierdut, nu am pierdut războiul, războiul l-am câștigat încă de la început, atunci când nu am pierdut nici din prima, nici din a doua și uite așa. Câte războaie am câștigat? Nouă! Nu sunt supărată că am ieșit, nu am absolut niciun gând rău”, au povestit cele două concurente eliminate

 

„Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. În nouă etape ne-am depășit pe noi”, a spus Maria Speranța.

„Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (...) Trebuie să merg la psiholog pentru că mă vad numai în cursă.”, a dezvăluit Adriana Trandafir. „Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câte ceva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând”, a mai adăugat actrița.

 

Lidia Buble & Estera, Mihai Petre & Elwira, Cosmin & Eliza Natanticu, Cuza & Emi sunt cele patru echipe care au primit pașaportul pentru Israel, ultima etapă din Asia Express - Drumul Împăraților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest