Divorț cu scântei între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! „Nu poate supune copiii la așa ceva!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a povestit de ce consideră că fiii îi sunt în pericol în urma acțiunilor soțului ei.

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au scos de mult săbiile din teacă. Își aplică, unul altuia, lovitură după lovitură, în procesul de divorț unde, la mijloc, sunt cei doi fii ai lor. Totul a pornit de la o cerere a soțului care avea în vedere ca fiii săi să fie consiliați psihologic. Totodată, Gabi Bădălău a indicat și psiholoaga ce urma să-I examineze.

 

Cântăreața a reacționat prima dată pe rețelele de socializare, postând mai multe poze compromițătoare cu psiholoaga desemnată de omul de afaceri, susținând că „nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre”.

 

”Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța ca cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici. Această doamnă din imagine a fost acceptata ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei”, a mai scris Claudia.

 

La Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a povestit: ”Gabi a ajuns destul de departe, pentru că își expune copiii la așa ceva și îmi dă în continuare convingerea că este un om care uită de două ființe care, el practic, și cu mine, noi împreună le-am dat viață. Eu sunt cea care am încercat să fac ca totul să fie bine pentru acești copii, continui să fac în continuare, chiar și data trecută la proces. Sunt un om care, când vine vorba despre copii, sunt mamă și mă sensibilizează”.

 

Ea apreciază că nu este necesară o expertiză psihologică a celor doi copii, chiar dacă aceasta a fost aprobată de instanța de judecată.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest