Dodo are un nou iubit şi a făcut anunţul despre copil: "Ne dorim amândoi"

 

Dodo l-a uitat definitiv pe tatăl copilului ei. Artista a născut în urmă cu câteva luni și deja și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cântăreața se declară o femeie fericită, ba mai mult, își dorește deja un al doilea copil. Doinița Ioniță a vrut să clarifice situația și să nu mai lase loc de interpretări. Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată.

Fosta protejată a lui Costi Ioniță este foarte fericită. Vedeta a trecut prin momente dificile după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei. Chiar și așa, Dodo și-a găsit forța să meargă mai departe și să se bucure pentru că are lângă ea un băiețel minunat. Spre surprinderea unora, Doinița are și un ajutor de nădejde în creștera fiului ei, și anume noul ei iubit.

Dodo s-a despărțit de tatăl fiului ei, Liviu Kevin. Cei doi au decis să se despartă încă de pe vremea când era însărcinată. Bruneta a rupt orice legătură cu bărbatul și a încercat să-l țină la distanță prin toate mijloacele. Dodo a cerut și un ordin de restricție, semn că artista vrea să-l țină pe acesta departe de copilul ei.

Dodo, pe numele ei real Doinița Ioniță, a trecut prin momente dificile. Vedeta s-a despărțit de tatăl copilului ei chiar înainte de a naște. Chiar și așa, bruneta a trecut cu bine și se bucură de momente de neuitat alături de fiul ei. Mai mult, artista are un nou iubit. Dodo simte din nou fluturi în stomac și se simte fericită alături de noul partener. Patric, fiul ei, îi face zilele mai frumoase, iar noul iubit o ajută să aibă grijă de el. Bruneta are numai cuvinte de laudă la adresa noului ei iubit, care are grijă ca ea și bebelușul ei să nu ducă lipsă de nimic.

„Am primit acestă mașina cadou. Da, așa este. Este vorba despre cineva nou. Mi-am refăcut viața și sunt foarte foarte fericita. Vreau sa țin aceasta persoana pentru mine momentan. Iubitul meu este foarte fericit alături de mine și de Patric.Nu puteam sa îl mai dezlipesc pe cel mic de el. Partenerul meu este foarte înțelegător, chiar sta foarte mult și cu băiețelul„, a declarat Dodo la un post de televiziune, potrivit spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest