Dodo pregătește botezul și așteptă cununia! Declarații exclusive la Antena Stars: „Nu stau de copilărisme!”

 

Cântăreața pune presiune pe actualul iubit să o ceară de nevastă și îl pune pe jar pe Liviu Kevin, tatăl biologic al lui Patrick.

 

Pentru Doinița Ioniță, 2022 se anunță un an încărcat în plan personal. În primăvară îl va boteza pe micuțul Patrick. Cânăteața și-ar dori ca evenimentul să vină la pachet cu un altul: cununia civilă cu actualul iubit. Chiar dacă nu are nici măcar o lună de când și-a oficializat actuala relație, Dodo pare mai pregătită ca oricând să facă pasul cel mare și să-și întemeieze o familie cu actualul partener, chiar dacă acesta va fi tată vitreg pentru micuțul Patrick.  

 

Vedeta a recunoscut că iubește din nou și la rândul său se simte iubită și spune că abia așteaptă să fie cerută în căsătorie. În exclusivitate la Antena Stars, Dodo a vorbit despre planurile pe care și le-a făcut cu actualul partener, a spus că nu are timp și nici chef de jocuri, mai ales că la mijloc este un bebeluș, rodul relației cu Liviu Kevin.

 

„Nu ascund că am o relație. Am recunoscut tuturor că mi-am refăcut viața, dar prefer să o țin pentru noi, că e mai bine. (...) Este o relație destul de serioasă, dar până nu o să văd un inel pe deget ... La situația mea nu pot să mai stau de copilărisme, pentru că e și Patrick la mijloc și nu-mi doresc să-mi bat joc de copilul meu. Dacă Dumnezeu consideră că noi va trebui să ne căsătorim și să fim legal, să ne iubim și spiritual și legal, e bine. Dacă nu, nu știu, las în voia sorții”, a declarat Dodo, la Antena Stars.

 

Cântăreața îl va boteza pe Patrick în această primăvară și deja a ales două perechi de nași pentru băiețelul ei. „Eu am zis că o să-l postez după ce-l botez, dar ... Am ales și părinții spirituali. Patrick are două perechi de nași. Niște prieteni din Râmnicu Sărat și din muzică, pe Cocoș de la Călărași și pe soția lui Alina, a spus Dodo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest