Doina Teodoru, cunoscută și peste Ocean: Ce a pățit iubita lui Cătălin Scărlătescu în Columbia

 

Întâmplare neașteptată pentru Doina Teodoru în timpul show-ului „America Express”: a fost recunoscută de o localnică din Columbia.

 

 

Despre întâlnirea cu localnica din satul din Columbia, unde se aflau în misiune pentru show-ul "America Express", Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au povestit cu entuziasm și surprindere. Cei doi au fost surprinși să descopere că iubita celebrului chef este cunoscută peste Ocean și că fiica femeii care i-a recunoscut pe stradă este o mare fană a Doina Teodoru. Aceasta a povestit că urmărește cu atenție videoclipurile postate de iubita lui Scărlătescu și că încearcă să o imite prin casă. Întâlnirea a fost una plăcută și inedită, iar Doina Teodoru a fost fermecată de entuziasmul cu care femeia și-a exprimat admirația pentru ea.

„M-am văzut fetele ei pe YouTube. Nu pot să cred. I-a spus lui Cătălin că îi sunt cunoscută și atunci când Cătălin a vrut să îi arate un filmuleț cu mine pe Youtube a spus: „A, te știu fetele”. Am rămas șocată. Ia uite cum am ajuns într-un sat din Columbia”, a spus Doina Teodoru

Deși poate părea neobișnuit ca o persoană dintr-un sat mic din Columbia să fie familiarizată cu un actor din România, acest lucru demonstrează puterea mediului online în a conecta oamenii din întreaga lume. Prin intermediul rețelelor de socializare și a platformelor de video-sharing, Doina Teodoru a ajuns să fie cunoscută într-un colț îndepărtat al lumii și să inspire oameni de culturi și tradiții diferite. În plus, întâlnirea din Columbia a arătat și cât de importantă este conexiunea umană, indiferent de diferențele culturale sau lingvistice.

Pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, această întâlnire a fost una neașteptată, dar plină de semnificație. Aceștia și-au continuat drumul în căutarea următoarei destinații pentru misiunea lor în "America Express", dar cu o amintire plăcută și cu o lecție despre puterea conexiunilor umane prin internet.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest