Doliu în muzica populară. S-a stins Mihai Zele

 

Pierdere imensă pentru Țara Oașului. Artistul Mihai Zele a încetat din viață. Anunțul a fost făcut, luni seară, de managerul Casei de Cultură din Negrești, Anca Volșik.

Mihai Zele, unul dintre cei mai iubiți artiști din Țara Oașului, a murit la doar 58 de ani.  Mihai Zele, un mare artist din Țara Oașului, a încetat din viață. „Zongorașul“ după cum îi spuneau apropiații a murit în urma unui stop cardio-respirator în timp ce se afla în locuința sa din satul Boinești. Avea doar 58 de ani, iar vestea morții sale a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut, potrivit PresaSM.

Tristul anunț a fost făcut de Anca Volşik, directoarea Casei de Cultură din Negreşti Oaş. „Azi am primit o veste tristă. Colegul nostru, Mihai Zele zongoraşul Casei Orăşeneşti de Cultură, a încetat din viaţă într-un mod neaşteptat. Suntem alături de familia lui în aceste momente tragice. Dumnezeu să-l odihnească!”

Dumnezeu să îl odihnească, iar familiei îndurerate condoleanțe și multă putere!“, a fost mesajul transmis de Anca Volşik.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest