Domnul Rimă și Denisa Filcea vor avea un urmaș. De ce au ținut sarcina la secret: „Fericirea adevărată trebuie mai întâi trăită!”

 

Denisa Filcea și Flick – Domnul Rimă vor fi părinți. Cuplul a făcut anunțul duminică seara, cerându-le scuze tuturor care și-ar fi dorit să știe de la bun început despre realizarea lor.

 

Cei doi îndrăgostiți au publicat un clip video prin intermediul căruia este evidențiată burtica Denisei, care pare a fi trecut deja de primul trimestru al sarcinii. Prin intermediul acestuia au făcut și marele anunț: familia lor se va lărgi, un nou membru asupra căruia își vor îndrepta toată atenția va veni pe lume în cursul acestui an. Femeia de afaceri din Oradea a precizat că ea și Flick au ales să nu împărtășească vestea nici măcar cu cei apropiați, pentru că au considerat că este o experiență pe care trebuie s-o trăiască în doi o perioadă.

 

„Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, dar pur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut nimeni. (...) Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă.”, a mărturisit Denisa Filcea.

 

Totuși, proaspăta graviduță și-a cerut scuze în nmele cuplului în fața celor care au considerat că trebuia să fie anunțați din timp, dar a motivat din nou faptul că au ținut la secret sarcina prin considerentul că un astfel de moment trebuie trăit în primul rând în cuplu.

 

„Îmi cer scuze persoanelor care consideră că meritau să știe înainte sau să afle în alt mod, însă, după cum spuneam, nu este despre voi, iar experiența de viață pe care am avut-o până acum m-a învățat că dacă nu vrei ca cineva să știe un lucru, atunci nu trebuie să știe nimeni. (...) Fericirea adevărată trebuie mai întâi trăită și apoi împărtășită și cu ceilalți”, a adăugat soția lui Flick.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest