Dorian Popa se pregăteşte să ţină copilul în braţe! "Vine şi al doilea!"

 

Dorian Popa se pregătește să fie unchi pentru a doua oară. Fratele artistului și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de celebrul cântăreț, într-un interviu pentru Antens Stars.

Fratele lui Dorian, care profesează ca medic în Germania, și-a format o familie faorte repede, atât de repede încât l-a șocat pe artist. Entuziasmat, dar și surprins de viteza cu care crește familia fratelui său, cântărețul a dezvăluit că urmează să mai aibă o nepoțică sau un nepoțel, în curând.

„Vine și al doilea. Mie nu-mi vine să cred. Eu am relație de 11 ani, frate-miu până mai deunăzi nu avea nicio relație și deodată a cunoscut-o pe Paola, columbiancă, în Germania la el acolo. (...) După un an, „ne căsătorim”, după un an și ceva „facem copilul”, după doi ani și ceva „al doilea copil”. Mă bucur pentru el. Am fost la nepoțica mea acum câteva luni, am văzut-o prima oară. Fratele meu se simte extrem de bine, este extrem de fericit.”, a mărturisit Dorian Popa la Antena Stars
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest