Dorian Popa, trimis la plimbare de un jucător de la FCSB! „M-am dus și eu, ca prostălău așa…”

 

Cântărețul a rememorat pentru telespectatorii Antena Stars un moment jenant din viața sa petrecut la zona VIP de pe Arena Națională.

 

Dorian Popa a povestit la Antena Stars o întâmplare de acum 5 ani care pare să-l fi marcat profund. La un meci al celor de la FCSB, vedeta a făcut rost de bilete la VIP, așa că și-a luat nevasta, microbistă și fană a echipei lui Gigi Becali, la stadion. Pentru că nu prea are mari tangențe cu fenomenul, Dorian Popa era mai atent la ce se întâmplă în jurul său decât la meci. Drept pentru care atunci când a remarcat un fotbalist cunoscut în apropierea sa, în zona VIP, s-a dus glonț la el să-i ceară să facă o poză împreună.

 

Nu mică i-a fost mirarea lui Dorian Popa când fotbalistul l-a refuzat, invocând faptul că are ceva treabă: se uită la meci. Vedeta s-a înfuriat și mai tare când la același tratament a fost supus și un puștan, și el în goană după o poză cu fotbalistul vedetă.

 

Am stat la zona VIP. Erau acești doi jucători, Latovlevici și încă un băiat și m-am dus și eu să fac o poză, ca prostălău așa, de fericire că-s acolo. Și el mi-a zis să-mi iau tălpășița, că nu văd că el e ocupat, se uită la meci. Ce a fost mai dureros a fost că după mine a venit un copil de 9-10 anișori, care a cerut același lucru și a primit același răspuns”, a povestit Dorian Popa pentru Antena Stars.

 

Chiar dacă incidentul l-a marcat suficient încât să-și amintească detaliile interacțiunii, ceea ce nu-și mai aduce aminte Dorian este chiar numele fotbalistului. El susține că nu e mare microbist și îi este imposibil să-și amintească, deși știe că a fost vorba despre un fotbalist cunoscut.

 

„Nu mai știu cum îl cheamă, jur că nu îmi mai amintesc. Nu e o chestie pentru a-l proteja, că nu-l protejam pe nesimțit, sincer să spun, dar nu-mi amintesc. Eu nu-s cu fotbalul, eu am fost acolo cu nevastă-mea, ea e mare mocrobistă și fan Steaua. (...) Era jucător mare rău, dar nu mai știu cine era, deci acum vreo 5-6 ani la Steaua”, a spus vloggerul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest