Două echipe au ajuns în același timp: concurenții, separați de ghicitori!

 

Competiția se întețește la America Express - Drumul Aurului: Cine a obținut primul loc după ghicitorile Irinei Fodor

În ultima ediție a competiției America Express - Drumul Aurului, două echipe au avut parte de o întâmplare neașteptată. Ajunse în același timp la prezentatoarea Irina Fodor, concurenții s-au trezit în fața unei decizii dificile.

Întrucât se calificaseră la joc, aceștia erau asigurați de cazare, dar și de transportul în comun către locul unde urmau să petreacă noaptea. Însă, Irina Fodor le-a propus ceva neobișnuit: alegeau între a semna cu ora la care ajunseseră sau a primi un plic cu o ghicitoare.

Această propunere a pus în dificultate concurenții, care trebuiau să decidă dacă se mulțumesc cu calificarea la jocul de amuletă sau să încerce să găsească dorados, cu riscul de a pierde locul. După o perioadă de gândire, Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Jean și Dinu Gavril au ales să ia ghicitorile.

Cei doi frați au reușit să deslușească ghicitoarea și au revenit la Irina Fodor, aflând că sunt pe primul loc. În timp ce cele două echipe continuau căutările, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns din nou la prezentatoarea TV, fără a fi reușit să găsească dorados, dar la timp pentru punctul de întâlnire.

Alături de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, cei patru concurenți se bucurau de cazare în acea seară și de oportunitatea de a continua competiția, încercând să-și îndeplinească obiectivele și să-și dovedească abilitățile în America Express - Drumul Aurului


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest