Concurenții și-au dat tot interesul pentru a impresiona jurații cu preparate delicioase la proba individuală, iar rezultatele au fost pe măsură. Chefii au acordat punctaje maxime pentru mai multe farfurii, recunoscând talentul și abilitățile culinare ale acestora.
Nina Hariton a reușit să primească un impresionant punctaj de 14 puncte din partea chefilor pentru berbecuțul cu cartofi gratinați pregătit de ea. Fericită de reușita sa, Nina a declarat: "Sunt foarte bucuroasă cu carnea mea. Eu sunt foarte mulțumită de mine".
articolul continua dupa recomandari
Laurențiu Neamțu a fost un alt concurent care a impresionat jurații cu preparatul său, cotlet de miel alături de piure de cartofi, obținând un punctaj de 14 puncte și primind multe laude din partea acestora. ”Aici este vănâtoarea de care ziceam. Când am ieșit din bucătărie i-am spus lui Laurențiu să nu-și lase semn în farfurie fiindcă Cătălin o să te vâneze. În momentul în care a văzut farfuria a zis că nimeni de la negru nu ar fi în stare să facă genul ăsta de farfurie, a zis că sigur este Laurențiu sau unul de la Bontea sau Dumitrescu”, a spus Florin Dumitrescu.
Două farfurii au primit punctaj maxim de 15 puncte. George Popescu a impresionat cu laptele de pasăre pregătit. ”Wow, mă aplaudau chefii, mă aplaudau colegii din spate. Îmi străluceau și ochii și cerceii și ochelarii, tot. Eram, efectiv, șocat”, a spus George Popescu.
Constantin Onuț a surprins cu risotto-ul său. ”Dacă va avea vreodată o zi proastă încât să plece acasă, eu am o amuletă. Ea spune că am voie să salvez un concurent, pentru el o păstrez”, a spus Cătălin Scărlătescu făcând referire la Constantin Onuț
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc