Dovada că Lidia Buble s-a mutat la Horațiu Nicolau. Cum au fost surprinși din nou împreună

 

Lidia Buble a fost din nou văzută în compania lui Horațiu Nicolau, omul de afaceri despre care se spune că îi este iubit. După despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața conduce aceeași mașină pe care a primit-o cadou de la prezentatorul TV.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să își facă noi relații, însă niciuna nu a fost de lungă durată. Se pare că acum artista ar fi într-o relație cu Horațiu Nicolau, însă nu a vorbit niciodată despre povestea lor de dragoste. Recent, ea declara că își dorește lângă ea un bărbat discret.

Nu este pentru prima dată când Lidia Buble și omul de afaceri au fost surprinși împreună. De data aceasta, cei doi au ieșit în oraș, dar au fost însoțiți și de o prietenă. După cină, Horațiu Nicolau a mers acasă cu artista, scrie Spynews. În imaginile apărute cu cei doi, Lidia Buble conduce mașina pe care a primit-o cadou de la Răzvan Simion. În iunie 2019, în ziua în care a împlinit 26 de ani, vedeta a avut parte de o surpriză de proporții. Cel care îi era atunci iubit, Răzvan Simion, i-a dăruit mașina la care visa de foarte mult timp.
 
A mers la el acasă după ce au luat masa 

După ce au luat prânzul împreună, Lidia Buble, Horațiu Nicolau, dar și prietena lor s-au îndreptat din nou spre mașină către o altă destinație. Mai exact, cei doi au fost să o ducă acasă pe prietena lor, iar iubitul cântăreței a fost cel care am îmbrățișat-o, semn că au o relație de prietenie mai apropiată.

De data aceasta, iubitul cântăreței a ales să stea în față, iar cei doi s-au îndreptat spre locuința lui, semn că cei doi petrec timpul destul de mult împreună și că relația lor a avansat destul de mult.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest