Drama Andreei Bănică. Cum au murit părinţii ei: "Sunt pe drumul către cimitir.."

 


Viața Andreei Bănică nu a fost deloc ușoară, asta după ce artista și-a pierdut părinții la vârsta de 23 de ani. Tragedia a marcat-o complet, însă cântăreața a reușit să meargă mai departe prin multă muncă și ambiție.

Mama artistei s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu cancer de esofag, iar tatăl ei și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Cântăreața a mărturisit că mama ei s-a stins din viață în timp ce se afla pe scenă, iar teribila veste a primit-o după terminarea spectacolului.

Andreea Bănică își aduce aminte cu drag de toate momentele petrecute cu familia ei, deși susține că a trăit mai mult fără părinți. În prag de sărbători, artista a mers la cimitir alături de sora ei pentru a le aprinde o lumânare.

''Sunt pe drumul către cimitir, nu am fost de foarte mult timp, cred că de anul trecut, din vară, la părinții. Îmi doresc să ajung la părinții mei, acolo unde sunt înmormântați. Sora mea mă așteaptă. Mă duc să aprind o lumânare, să pun niște flori și să-mi amintesc de vremurile frumoase pe care le-am petrecut alături de ei.

Deși au fost puține, am trăit practic mai mult fără ei decât am trăit alături de ei. Nu doresc nimănui treaba asta. Nu doresc nimănui să i se întâmple treaba asta. Asta este viața. Ăsta este destinul meu. Mergem mai departe!'', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest