Drama ascunsă a Oanei Lis din Săptămâna Patimilor! „S-a întâmplat când aveam 13 ani”

 

Pentru Oana Lis, de ani buni, Săptămâna Mare echivalează cu una dintre cele mai mari pierderi pe care le-a suferit. Soția fostului primar și-a deschis sufletul și a povestit tot.

 

Oana Lis nu a avut cea mai fericită copilărie. Și asta pentru că la doar 13 ani, când avea cea mai mare nevoie de sfaturi și încurajări, a rămas fără cea care i-a dat viață și ar fi urmat să-i călăuzească pașii în adolescență. Mama Oanei Lis și-a dat ultima suflare chiar înainte de Paște, iar vedeta a fost marcată de această tragedie, ani la rând neputând să se bucure deloc de cea mai mare sărbătoare a creștinătății. Ea a povestit într-o emisiune TV că nu va putea uita niciodată tragedia și ceea ce s-a întâmplat atunci când avea 13 ani.

 

”În Săptămâna Mare a murit mama mea, nu o să uit niciodată lucrul ăsta, sunt mai emotivă în perioada asta. Bineînțeles că lumea de sărbători se adună cu familia, iar eu mulți ani am suferit când vedeam lume. S-a întâmplat când eram mai mică, când aveam 13 ani, dar lucrul acesta nu se uită niciodată”, a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

 

Nici acum mult mai tânăra soție a lui Viorel Lis nu traversează cea mai liniștită perioadă și asta pentru că fostul primar a avut în ultima perioadă numeroase probleme de sănătate. A făcut complicații din cauza Covid 19, iar de curând a suferit un infarct, care l-a făcut să creadă că nu se va mai întoarce vreodată acasă, iar acelea sunt ultimele lui clipe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest