Drama prin care a trecut Otilia Bilionera: „Mereu spuneau că vor să moară amândoi odată și așa s-a întâmplat”

 
+3 click pentru
galerie

Vedeta a suferit șocul vieții după ce i-a pierdut la un interval de 9 zile pe cei care au crescut-o de mică.

 

Otilia Bilionera a fost crescută de bunici, iar cu o lună în urmă a suferit o pierdere imensă. Cei care au avut grijă de ea de la o vârstă fragedă s-au stins unul după altul.  Vedeta a povestit despre cea mai mare dramă din viața sa, respectiv moartea bunicilor ei pe care îi iubea enorm, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Astfel, pentru Otilia, data de 4 septembrie va rămâne pe veci ca una dintre cele mai triste zile, având în vedere că l-a pierdut pe bunul său bunic. Ea a declarat că acesta a murit din cauze naturale, iar familia a hotărât să nu-I spună bunicii Otiliei despre această tragedie, mai ales că femeia suferea de demență.

 

”Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt. Pe bunicul l-am văzut ultima dată în iunie. A murit din cauza naturale. L-am dus la spital, avea ocluzie intestinală. Când am văzut coroanele și doliul deasupra casei nu mi-a venit să cred. Te gândești că bunicii și părinții sunt nemuritori și a fost o lovitură. Bunica, având demență, nu prea realiza ce se întâmplă. Nu am vrut să îi spunem. Înmormântarea s-a ținut în curte, dar nu am vrut să o scoatem afară din casă. Eu cred că ea a simțit că el nu mai este. Ei au avut o poveste de iubire ca în povești”, a spus Otilia Bilionera în cadrul unei emisiuni TV.

 

Nedespărțiți pe pământ, cei doi bunici ai Otiliei au rămas nedespărțiți și în veșnicie. Pentru că bunica Otiliei nu a rezistat fără soțul ei, iar la 9 zile s-a stins. Femeia ar fi fost infectată cu COVID-19, iar în așteptarea unui loc liber la ATI, bunica artistei a făcut stop cardio-respirator și a decedat.

 

"Bunicul meu a murit pe 4 septembrie, bunica a murit pe 13 septembrie. Este o situație grea, acesta este ciclul vieții. Ei mereu spuneau că vor să moară amândoi odată și chiar așa s-a întâmplat. Bunica a murit de Covid dintr-o dată. I s-a făcut rău într-o seară, tușea și nu putea să respire. A doua zi dimineața avea saturația 40. Am chemat Salvarea, i-au făcut testul și a ieșit pozitivă. La spital nu au avut locuri s-o pună pe oxigen. Au ținut-o în Terapie Intensivă și, în câteva ore, a făcut stop cardiorespirator și a murit”, a povestit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest