Dramele ascunse ale Ioanei Grama! Vloggerița a spus totul: ”Aveam doar 6 ani…”

 

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze nu totul a fost roz în viața Ioanei Grama. Aceasta a povestit două momente, din copilărie și adolescență, care au zdruncinat-o puternic.

 

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de la noi din țară. Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar în spatele acestuia ascunde un trecut marcat de o serie de drame profunde. Ea a postat recent un videoclip în care le-a povestit urmăritorilor ei aspectele mai puțin plăcute din viața ei, pe care, de altfel, puțină lume le știa.

 

Frumoasa brunetă, originară din Reghin, a fost marcată în copilărie de despărțirea părinților, pe când avea doar 6 ani. Ea a fost nevoită să rămână cu tatăl său, mai ales că mama a ales să plece din țară, rămânând în străinătate mai bine de 17 ani, drept pentru care cele două s-au intersectat destul de rar. Mai mult, vloggerița a mai avut o mare cumpănă în viața ei, atunci când una dintre cele două surori gemene pe care le avea, mai mari cu 10 ani decât ea, și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident de circulație.

 

”Am avut o copilărie fericită din punct de vedere al prietenilor, ne-am jucat în spatele blocului, însă din punct de vedere al familiei în care am crescut nu pot să spun același lucru, pentru că părinții mei au divorțat când eu aveam doar șase ani și mi-a fost destul de greu, am rămas cu tatăl meu”, a povestit bruneta.

 

Vedeta a vorbit și despre viața sa sentimentală, despre faptul că prima ei relație serioasă s-a desfășurat în Ucraina, unde a locuit cu partenerul său timp de un an. Acesta a cerut-o în căsătorie la 19 ani, în Maldive, dar relația nu a funcționat, așa că s-a văzut nevoită să revină în România, mutându-se la Cluj. La 26 de ani s-a întâmplat cel mai frumos lucru din viața ei: ”La 26 de ani am și rămas gravidă. Am născut-o pe Ayana în 27 octombrie 2019 și este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat și pe care l-am făcut eu. Am născut natural, ceea ce n-am crezut niciodată”. Așa cum și părinții ei s-au despărțit pe când avea 6 ani, la fel și ea s-a separat de tatăl copilei, la o vârstă și mai fragedă a acesteia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest