După ce i-a murit soțul, Marcela Fota este în fața unei noi tragedii: „Organismul începe să cedeze”

 

Greu încercată în ultima perioadă, cântăreața de muzică populară este în fața unei noi cumpene în viața ei.

 

A trecut un an și ceva de când Marcela Fota și-a pierdut soțul, iar acum este în fața unei noi tragedii. Mariana Ionescu Căpitănescu, sora sa, este cea care a făcut anunțul dureros. Aceasta a surprins pe toată lumea când a povestit în ce situație este tatăl celor două. Părintele lor a slăbit foarte mult și refuză să-și mai ia medicamentele, iar cele două se pregătesc de ce e mai rău în ceea ce-l privește pe cel care le-a dat viață. În cadrul unei emisiuni TV, Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit că organismul tatălui său începe să cedeze, iar în ultima perioadă încearcă să-l viziteze cât mai mult și să-i fie alături în ultimele zile de viață.

 

„Refuză să ia vreun medicament. A muncit toată viața, și cu vitamine îl rugam. Din păcate, o spun cu tristețe în suflet, organismul tatălui meu începe să cedeze. Nu acceptăm niciodată că părinții noștri au probleme, că pot să nu mai fie în viața noastră. Acest gând mă frământă foarte tare, pe mine și pe surorile mele. Perioada asta suntem mult mai aproape de dumnealui”, a zis cântăreața în cadrul unei emisiuni TV.

 

În decembrie 2020, Marcela Fota și-a pierdut soțul. Bărbatului i s-a făcut rău când se afla împreună cu artista la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Manevrele de resuscitate de la fața locului au fost în zadar, inima acestuia încetând să mai bată. Marcela Fota a fost martora momentului în care medicii i-au spus că soțul său a plecat la ceruri. Pentru artistă a fost o perioadă neagră în care cu greu a putut să-și stăpânească lacrimile. Iar tragediile din viața ei par să nu se fi încheiat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest