După ce i-a servit pe Dem Rădulescu și Puiu Călinescu în vagonul restaurant a venit la Chefi la Cuțite: ”Sunteți Căpitanul Barbă Roșie!”

 

Aurel Ciuchilan a lucrat mai bine de 30 de ani pe tren, într-un vagon restaurant, ocupându-se de mari personalități din România.

 

La 71 de ani a venit la Chefi la Cuțite! Aurel Ciuchilan a fost șef de vagon restaurant, poziție din care a interacționat, între alții, cu marii actori ai României. Actualmente pensionar, Aurel i-a impresionat pe jurați cu înfățișarea sa, făcându-l pe Florin Dumitrescu să exclame: „Ori sunteți Moș Crăciun, ori sunteți Căpitanul Barbă Roșie?!”

 

Aurel Ciuchilan a vorbit despre experiențele pe care le-a avut pe tren, unde i-a cunoscut pe marii actori ai țării: „Dacă vă povestesc de toată trupa de actori ai noștri...Mergeau în țară Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Bănică...Erau clienți. Cel mai așa era Dem Rădulescu, el nu dădea niciodată șpagă, și Bănică. Făceam ciorbe, sandvișuri. Cea mai mare satisfacție sau bucurie a mea e că acum 23 de ani am fost operat de cancer la colon. Soția a întrebat medicul, la ieșirea în spital, cât mai am de trăit. Medicul i-a zis că un an sau doi. Dar am terminat cu carnea de porc, nu mănânc pui din comerț și am luat-o pe naturiste, pe mâncare naturistă. Dacă nu mă îngrijeam nu ajungeam, după 23 de ani, să fiu lângă copii. Acum sunt pensionar, cânt la chitară, printre altele cânt în strană la biserică”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest