După ce și-a făcut „ochi de pisică”, Bianca Drăgușanu pregătește o nouă intervenție estetică: bărbații vor fi dezamăgiți!

 

Bomba sexy nu contenește cu schimbările de look produse în urma unor operații chirurgicale. Abia a încheiat o cantopexie că și-a propus o nouă intervenție a doctorului estetician preferat.

 

Bianca Drăgușanu a fost zilele trecute la Cluj Napoca, la cabinetul preferat, pentru a-și face o contopexie, în limbaj popular și-a făcut „ochi de pisică”. Intervenția este una care durează foarte puțin timp, câteva minute. Prin cantopexie, ochii sunt mai ridicați și mai alungiți cu ajutorul unor fire. Rezultatele se văd rapid, iar Bianca Drăguașnu a plecat foarte încântată de la Cluj, însă cu toții se întreabă și cum arată. Aceasta a postat câteva imagini pe pagina sa de Instagram și într-adevăr diferențele se văd, iar vedeta e tare fericită. Bianca Drăgușanu nu se va opri aici cu intervențiile căci mai are alte câteva în plan, însă nu se știe dacă le va mai face în acest an, care e pe sfârșite sau anul viitor.

 

Diva are de gând să-și schimbe silicoanele, însă spre surprinderea tuturor, în special a urmăritorilor de sex masculine, cu unele mai mici. Ea a dezvăluit că nu se mai simte bine cu cele vechi și vrea să încerce și unele mai mici care să fie, bineînțeles, la fel de atrăgătoare precum cele pe care le are acum.

 

Bianca Drăgușanu este considerată de mulți campioana operațiilor estetice. Vedeta  nu s-a ferit niciodată să vorbească despre asta, ea făcând numeroase modificări în privința înfățișării: are intervenții la nas, buze, sâni, dinți, pomeți etc. De altfel, cu ceva vreme în urmă, medicul ei esthetician, prezent într-o emisiune, a spus: „Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest