După despărțirea de Rey, Lavinia a ajuns în brațele lui Florin! Ispita are o temere: „Să nu fiu o armă de răzbunare!”

 

Ispita Florin a descoperit vulnerabilitatea Laviniei, proaspăt despărțită de Rey, și vrea să profite din plin. Cei doi par să se lase pradă tentației.

 

Cinci cupluri au ajuns pe Insula Iubirii, dintre care au rămas doar patru. Asta după ce Lavinia și Rey s-au despărțit, datorită faptului că băiatul s-a arătat deranjat că a fost catalogat „imatur” de partenera lui, a căutat să se răzbune, s-a sărutat cu ispita Eda. Lavinia nu a mai acceptat, iar acest moment a marcat finalul relației dintre cei doi.

 

De situația Laviniei pare dornic să profite ispita Florin, cei doi au avut parte de momente romantice lângă piscină: „Vrei să dormim împreună. Nu mă ține în șah. Tu ești persoana care mă atrage aici. Îs faini fiorii ăștia, sunt sentimente. Așa e că oamenii sunt făcuți din sentimente. Nu poți să cumperi chestiile astea”.

 

Lavinia, decepționată din iubire de Rey, rămâne cu garda destul de sus: „Florin face pași spre mine și văd asta. Îmi spune lucruri clare, că mă place și spune și altora că mă place, însă nu-l simt 100% sigur. Încep să-mi pierd încrederea în bărbați și atunci fiind în contexul ăsta, chiar dacă mulți dintre ei nu sunt ispite, sunt oameni normali, care simt atracție, dar am o chestie care nu mă lasă să cred până la capăt”.

 

Florin a mărturisit că este atras de Lavinia, însă nu vrea să creadă că este o armă de răzbunare împotriva iubitului ei. ''Pe mine mă atrage mai mult Lavinia pentru că regăsesc atitudinea ei în ceva ce am mai avut eu. Am vrut să înțeleagă că nu vreau să fiu o armă de răzbunare împotriva iubitului ei, asta este părerea mea. Ea a spus că nu e, a simțit asta. Ea a avut o atracție față de mine”, a declarat Florin la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest