După Dorian Popa, și Babs și-a amenajat curtea: are firesc și piscină! / FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Parcă este concurență între cei doi parteneri: după ce vlogger-ul și-a prezentat curtea amenajată, acum a venit și rândul Claudiei Iosif.

Claudia Iosif și-a schimbat radical viața după despărțirea de Dorian Popa. A slăbit în timp record, iar acum este preocupată de toate aspectele vieții ei: și-a deschis atelierul și a amenajat curtea vilei ei.

Nu a trecut nicio săptămână de când Dorian Popa a făcut pentru urmăritorii săi turul curții vilei sale, că a venit și rândul Claudiei Iosif.  Fosta parteneră a vloggerului și-a amenajat și ea curtea și a postat pentru urmăritorii ei câteva poze. Babs și-a dorit o piscină, iar totul este în tonuri de crem, inclusiv grătarul, despre care spune că a fost o idee mai îndrăzneață.

Vara trecută, Claudia Iosif și-a luat casă nouă. La vremea respectivă spunea pe rețelele de socializare: „Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcută cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să va țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest