Echipa Andre, în conflict cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express: "Sunt puțin răzgâiate și vor în finală"

 

Echipa Andre, acuzată de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru pentru decizia radicală luată în ultima ediție a competiției America Express. Cei doi nu sunt de acord cu atitudinea concurentelor, despre care spun că sunt "răzgâiate". Andreea Bălan a refuzat să participe la proba de amuletă din această ediție, motivând că este temătoare să nu se accidenteze. Deși decizia a fost în avantajul celorlalți concurenți, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au criticat această acțiune și au spus că Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor în finală și că sunt răzgâiate.

”Noi ne-am fi dorit foarte tare să întrăm la joc și mi se pare complet aiurea. Pentru ce să ții un loc, dacă nu vrei să faci jocul. Știi ce mi se pare mie? Că sunt puțin răzgâiate și vor la finală. De ce am venit aici?”, au declarat Cătălin și Doina, la America Express.

Andreea Antonescu a replicat la criticile celor doi, spunând că echipa Andre merită locul obținut în jocul pentru amuletă, datorită determinării și dorinței lor de a câștiga. "Dacă am ajuns acolo, una dintre echipele capabile să joace această amuletă, am ajuns pe alergătura noastră, pe determinarea noastră, pe dorința noastră de a câștiga", a declarat Andreea Antonescu în cadrul emisiunii.

Criticile la adresa echipei Andre nu sunt noi în competiția America Express, iar decizia radicală luată de Andreea Bălan a adus și mai multă tensiune între concurenți. Cu toate acestea, echipa Andre a rămas hotărâtă să-și urmeze propriile reguli și să continue lupta pentru câștigarea competiției.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest