Echipele se duelează pentru imunitate la America Express: cine a scăpat de cursa pentru ultima șansă?

 

În ediția de aseară a emisiunii America Express, concurenții au avut parte de o schimbare în ceea ce privește obținerea imunității. În locul probelor obișnuite, clasamentul a fost determinat de numărul de totemuri de aur strânse de la începutul competiției de pe Drumul Aurului.

Irina Fodor a fost cea care a numărat totemurile strânse de fiecare echipă. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au clasat pe primul loc, având cele mai multe totemuri de aur și evitând astfel stresul cursei pentru ultima șansă. Cele două artiste au acumulat un total de 63 de puncte.

Pe locul al doilea s-au clasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cu un total de 53 de puncte. Pe locul al treilea s-au clasat două echipe: Cătălin Scărlătescu & Doina Teodoru și Jean Gavril și Dinu, ambele cu 47 de puncte. Aceste trei echipe au intrat automat în cursa pentru ultima șansă.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, considerate de celelalte echipe ca fiind două concurente puternice, s-au bucurat când au aflat că au obținut imunitatea și nu vor fi nevoite să participe la cursa pentru ultima șansă. Cele două artiste și-au exprimat determinarea de a ajunge în finală.

„Ne dorim foarte mult să ajungem în finală. Suntem setate, suntem foarte determinate să ajungem acolo”, a declarat Andreea Bălan.

Cele două artiste au fost considerate de celelalte echipe drept rivale, deoarece au ajuns până în semifinală și au evitat adesea cursa pentru ultima șansă. Acest lucru a stârnit reacții negative din partea altor concurenți, precum Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care le-au criticat pentru refuzul de a participa la jocul pentru amuletă în ediția din seara precedentă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest