Edy, fiul lui Leo Iorga, despre ultimele clipe ale tatălui său: „Decât să vezi că se chinuie în ultimul hal, mai bine îl lași să plece!”

 

Băiatul lui Leo Iorga și-a strâns toată forța și a vorbit despre regretatul artist. Cu durere în suflet, acesta a rememorat momentele de final ale tatălui său în exclusivitate la Antena Stars.

 

Se împlinesc trei ani de când vocalistul trupei Compact nu mai este printre noi. El s-a stins prea devreme, la doar 54 de ani, în 2019, după ce a pierdut lupta cu cancerul la plămâni. Edy, fiul artistului, a povestit la Antena Stars cum s-a repercutat boala tatălui asupra familiei. El a spus că mama lui a fost în depresie o lungă perioadă de timp și că și-a revenit greu după moartea soțului ei.

 

''A fost un avantaj faptul că a trăit nouă ani de când am aflat că are cancer. Am avut timp să ne acomodăm psihic cu toții. Bine, eu cu fratele meu un pic mai bine decât mama, e și normal pentru că ei au petrecut mai mult timp împreună, ca soț și soție, dar cred că e valabil la oricine că există un punct în care realizezi că n-ai de ales și trebuie să mergi mai departe și să faci față. Plus că în cazul lui și în cazul celor care își pierd viața din cauza unei boli de genul asta sunt foarte multe familii care își doresc să se stingă ca să nu se mai chinuie. Am avut noroc că nu s-a chinuit prea mult, în asta constă iubirea decât să vezi că se chinuie în ultimul hal, mai bine îl lași să plece''a declarat Edy, fiul lui Leo Iorga, la Antena Stars.

 

Edy a mărturisit la Antena Stars că a fost un șoc foarte puternic atunci când a aflat că tatăl său are cancer la plămâni, însă a nutrit speranța, în adâncul sufletului, că acesta se va vindeca: ''La aflarea veștii că are cancer la plămâni, că de acolo a plecat totul. Majoritatea doctorilor ne-au spus că mai are de trăit doi ani. Eu nu eram prezent fizic când am aflat vestea, m-a sunat și mi-a spus că mai are doi ani de trăit. E un șoc foarte puternic, iar apoi apare o speranță, dar în sinea ta este o speranță care nu există''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest