Ela și Petrică de la Mireasa vor deveni părinți!

 

Ela și Petrică sunt concurenții care au reușit să meargă acasă cu premiul în valoare de 40.000 de euro și au fost câștigătorii sezonului 4 Mireasa. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea, asta după ce fosta concurentă s-a afișat pe rețelele de socializare cu burtica la vedere.

Ela și Petrică sunt mai împliniți și fericiți ca niciodată, asta pentru că cei doi vor urma să devină părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare, iar fanii au fost cei care au transmis numeroase mesaje frumoase.

''Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună. Dumnezeu ne-a răsplatit cu cea mai mare binecuvântare de pe pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele!'', au scris Ela și Petrică de la Mireasa.

Ela a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fosta concurenta de la Mireasa a postat două imagini cu burtica de gravidă. Cei doi au avut o ședință foto de Crăciun și au împărtășit cu urmăritorii lor cele mai frumoase imagini.

Sarcina Elei este destul de avansată, iar fosta concurenta de la Mireasa a îmbrăcat o rochie roșie și mulată care i-a scos în evidență burtica de gravidă. Cei doi s-au fotografiat în timp ce Ela ținea în mână testul de sarcină, iar Petrică o pereche de botoșei, de Crăciun.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest