Elena Hueanu a născut a treia oară, dar cu probleme: „Am fost la Terapie Intensivă”

 

Elena Hueanu a născut a treia oară. Vedeta a mărturisit că nu mai poate face încă un copil şi susține că s-a confruntat cu aceeași problemă atunci când a născut-o pe cea de a doua fetiță. Acum, se află în cameră, după ce s-a întors de la Terapie Intensivă.

Elena Hueanu susține că au fost probleme din cauza placentei, explicând faptul că placenta crește în peretele uterului și este destul de greu de îndepărat la naștere, pentru că există riscul să se confrunte cu hemoragii. Chiar dacă nu mai poste face copii, blondina este fericită şi împlinită cu trei fetiţe.

„Am avut aceeași problemă și la a doua fetiță și acum la a treia, care este și ultima, de asemenea. Eu tot timpul am iubit copiii și am vrut să am mulți copii, dar se pare că atât a fost să fie. Oricum sunt foarte fericită și mă simt binecuvântată cu cele trei fetițe pe care le am. (…) Sunt ok, încerc să îmi revin. Am avut transfuziile, am fost la terapie intensivă, acum sunt în cameră.

Mă recuperez încet și sigur, zic eu. Problemele au fost din cauza plancentei. Se numește placenta accreta. Adică, placenta crește în peretele uterului. După care, este o dificultate în a o îndepărta la naștere. O scoate și atunci există riscul de hemoragii puternice și pierderea uterului.”, a mărturisit Elena Hueanu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest