Elena Hueanu, jefuită. Cine i-a furat banii din cont

 

Deși trebuia să se bucure de această perioadă, pentru că în urmă cu mai bine de o lună a adus pe lume un copil și a devenit mămică pentru a treia oară, Elena Hueanu trece prin momente neplăcute. Cum a ajuns fostul model să îi fie sparte conturile.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Elena Hueanu a mărturisit că i-au fost sparte conturile, după ce a primit mai multe email-uri de la o bancă. Fostul model și-a dat seama că nu era ceva în regulă, după ce a fost căutată de o altă bancă, la care nu avea cont, însă prea târziu.

Elena Hueanu a rămas fără mii de euro după ce a accesat un link pe care l-a primit în email-ul de la banca respectivă. Fostul model nici nu se gândea că ar putea să îi fie sparte conturile.

„Eu am primit mai multe email-uri de la această bancă... care părea extrem de corect email-ul trimis, ca să zic așa. Sunt fake-uri în care, dacă accesezi acel link, îți golesc conturile! Eu vreau să zic că nu cu această bancă, dar la primul email cu altă bancă... la care eu nu am cont, pentru că la banca aceasta nu aveam cont și așa mi-am dat seama că este un fake, din prima”, a mărturisit Elena Hueanu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest