Elena Merișoreanu a rămas cu sechele după Covid! "Obosesc, abia mă plimb prin curte"

 

Elena Merișoreanu a învins Covid-ul la 72 de ani! Îndrăgita artistă de muzică populară a fost externată duminică, după ce nouă zile s-a luptat cu boala pe patul de spital. Acum artista se află acasă, în convalescență, și spune că a rămas cu sechele după ce virusul i-a afectat capacitatea pulmonară.

Elena Merișoreanu s-a infectat cu noul coronavirus, deși a fost vaccinată cu schema completă. Inițial, artista a crezut că era doar o răceală mai gravă și s-a tratat acasă cu antibiotic, timp de șase zile.

Din păcate, starea ei s-a agravat și artista a fost intenată la Matei Balș cu diagnosticul de Covid-19. “Duminică m-am externat. Sunt acasă acum, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă! În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. M-a dat peste cap! Recunosc faptul că m-am dus la spital destul de bolnavă. M-am tratat acasă de răceală șase zile. După aia mi-am dat seama că eu aveam Covid. Nu am făcut o formă gravă, că aveam vaccinurile făcute. A fost așa între ușor și grav“, a povestit solista. Artista se confruntă acum cu sechelele lăsate de Covid, bola afectându-i plămânii.

„Trebuie să mă plimb prin curte acum. Saturația cu care am ieșit din spital e bună: 98-99. Obosesc foarte repede, pentru că am avut plămânul afectat. Încă șapte zile nu am voie să ies în aglomerație”,  a mai spus solista. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest