Elena Merişoreanu ajunge la operaţie. Ce a păţit vedeta

 

Elena Merișoreanu a ajuns din nou la spital, însă nu pentru o altă problemă de sănătate, ci pentru cele deja existente. Cântăreața de muzică populară susține că urmează să se opereze în sfârșit la picior, iar acum trebuie să facă analizele necesare pentru intervenție.

Ea susține că nu e vorba despre o operație grea, însă cea mai grea este recuperarea de după intervenție. Cântăreața mărturisește că are foarte mare încredere în medici și e mulțumită de felul în care aceștia o tratează, dar și de felul în care arată spitalul unde urmează să fie operată și unde ulterior va sta și câteva zile internată după intervenție.

”Nu am pățit nimic, am venit să-mi fac analize. Trebuie să mă operez la picior și îmi fac analize, nu am alte analize, nu am nimic. Nu am probleme. Sunt sănătoasă tun în colo. Mă pregătesc pentru operație la picior și necesită mai multe analize, nu e o operație grea, sunt pe mâini bune. Eu am încredere foarte mare în medicii noștri, spitalele sunt foarte curate, personalul minunat. Operația nu e grea, e foarte grea recuperarea”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest