Elena Merişoreanu, declaraţie incredibilă despre Corina Caciuc: „Am discutat. Este o persoană...”

 

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Elena Merişoreanu a stat la masă cu Laurențiu Reghecampf și cu iubita lui, Corina Caciuc, la o gală de premiere care a avut loc la Palatul Regal. Elena Merişoreanu susține că o privește pe impreară ca pe propria ei fiică și îi dorește fericire și liniște sufletească deopotrivă.

Cântăreaţa de muzică populară, cea mai bună prietenă a regretatei Ionela Prodan, a discutat câteva zeci de minute cu antrenorul și cu partenera lui, iar impresia pe care i-au lăsat-o cei doi a fost una neașteptat de bună. Artista nu s-a ferit să spună despre Corina că este o femeie deosebită și modestă.

„M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. Am discutat, spunea că se grăbește, că alăptează și nu mai poate să stea. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie. Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine.

Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate. Dar revenind la gala de astăzi, trebuie să spun că a fost o seară minunată.

Pe Anamaria o știu de când era în burta mamei ei. Am mai vorbit cu ea, trece prin momente destul de grele, dar să le dea Dumnezeu putere tuturor și să treacă peste ceea ce au de întâmpinat„, a declarat Elena Merişoreanu, pentru Viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest