Elena Merișoreanu nu mai cântă pe litoral: „Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari”

 

Doamna muzicii populare a explicat de ce a luat decizia radicală de a nu mai participa la evenimentele la care a fost chemată la malul Mării Negre.

 

Elena Merișoreanu a considerat că a venit timpul să pună stop concertelor de pe litoral. Și asta, în special din cauza problemelor de sănătate cu care se confuntă, dar și a faptului că are o situație financiară stabilă și apreciază că nu mai e cazul să alerge după toate evenimentele unde este solicitată, ci acum poate să și le selecteze.

 

„Eu nu mă duc pe litoral. Sunt operată de glandă și nu am voie la mare, la soare. Am concerte multe prin țară și le selectez. De o viață numai alerg. Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari. M-au chemat și de Sfânta Marie să cânt pe litoral la un hotel foarte mare unde au și orchestră și le-am zis că nu. Nu mai îmi place la mare, prefer muntele. Am avut, recent, spectacol la Comarnic, de Ziua Drapelului și a fost extrem de frumos, cu Ionuț Dolănescu, Irina Loghin, Fuego. Lumea e dornică să ne asculte. După atâția ani, lumea mă iubește și mă primește atât de frumos. Sâmbătă am cântat la un eveniment al unei familii extrem de bogate. Am primit mai mult decât la două nunți”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit impact.ro

 

Vedeta a spus și faptul că la sfârșitul acestei veri plănuiește să se opereze la picior, pentru a scăpa de durerile cu care se confruntă de o bună perioadă de timp.

 

„Eu am probleme, trebuie să mă operez, nu am făcut-o încă tot din cauza evenimentelor. Dar trebuie să o fac, de ce să mă chinui. Operația nu e grea, dar recuperarea da și durează cel puțin trei luni. Nu trebuie să pui piciorul jos, ci să umbli cu un cadru. Avem medici foarte buni în România. La ortopedie, la Foișor, e ca-n stațiune. Acolo mă duc. Acum patru ani, m-a dus fi-mea la San Diego, la un institut mare, ortopedic. A venit un doctor la mine, care era român. Și mi-a zis că nu există ortopezi mai buni ca la noi. Și atunci am decis să mă operez în țară. La piciorul la care am suferit intervenția chirurgicală, nu mai am nimic. Pot să și zbor”, a mai declarat Elena Merișoreanu.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest