Eliminare neașteptată în America Express: cine a părăsit competiția?

 

În ediția de aseară a America Express, trei echipe s-au luptat pentru a evita eliminarea: Cătălin Bordea & Nelu Cortea, Doina Teodoru & Cătălin Scărlătescu și Jean Gavril & Dinu. După mai multe probe, doar primele două echipe au reușit să se salveze.

Pentru Jean Gavril și Dinu, aventura pe Drumul Aurului s-a încheiat. Cei doi au ajuns ultimii la Irina Fodor și au fost eliminați din competiție. Jean a explicat că, în America Express, orice mică greșeală poate să coste foarte mult, iar faptul că nu au prins o mașină i-a făcut să piardă mult timp și să ajungă pe ultimul loc.

„Asta a fost soarta. O să vadă toată lumea. N-am prins mașină o oră. Se putea întâmpla oricum. Cum am mai zis-o, în America Express, e de ajuns să nu prinzi o mașină și ți-ai stricat toată ziua”, a spus Jean Gavril

Celelalte echipe au fost surprinse de eliminarea celor doi frați, mărturisind că nu se așteptau la acest lucru. Cu toate acestea, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor, apreciind energia și atitudinea pozitivă pe care au demonstrat-o de-a lungul competiției. Cătălin Scărlătescu chiar a spus că va rămâne prieten cu Jean și Dinu, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au mărturisit că le pare rău că cei doi frați au părăsit competiția, dar au apreciat atitudinea lor optimistă și recunoscătoare în fața experiențelor trăite pe Drumul Aurului.

„Pe frații „Let’s go” n-ai cum să nu îi iubești. Niște suflete imense, niște oameni mișto. Ăla mare e cel nebun și cu siguranță o să rămânem mai mult decât amici”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Mi-a părut rău că pleacă Jean și ne bucurăm că ei au avut mereu o atitudine foarte pozitivă și sunt foarte recunoscători pentru întreaga experiență”, a mărturisit Andreea Bălan


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest