Eliminare neașteptată la Chefi la cuțite: cine a pierdut duelul! „S-a pus singur în dificultate”

 

Ediția de aseară a emisiunii Chefi la cuțite s-a încheiat cu o nouă eliminare. Unul dintre concurenți a părăsit competiția după ce a obținut doar cinci puncte în proba de duel. Juratul echipei respective se aștepta la acest rezultat, însă a fost dezamăgit de finalul neașteptat.

Sezonul 11 al competiției Chefi la cuțite continuă cu încă o eliminare, după proba de duel. Echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au confruntat pentru a rămâne în show-ul culinar, în timp ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat proba de battle și s-a salvat de la duelul individual. Așa cum se aștepta toată lumea, un alt concurent a părăsit competiția, iar numărul concurenților de la Chefi la cuțite scade treptat, ducându-i mai aproape de marele premiu.

Concurentul eliminat, Andrea Sabini, a pregătit o farfurie care a obținut doar cinci puncte. Florin Dumitrescu, după degustarea salatei, a considerat că eliminarea s-a produs mai târziu decât era de așteptat, având în vedere performanțele acestuia în competiție până în acel moment.

”S-a pus singur în dificultate alegând să gătească ceva ce nu poate, și anume bucătărie japoneză sau bucătărie de stil asiatic, într-o combinație de gust asiatic, el fiind napoletan. Andrea ne părăsește, aș spune eu, mai târziu decât ne așteptam, la ce a demonstrat că știe și că poate.”, a declarat Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite.

Andrea Sabini a avut o atitudine pozitivă în competiție și a păstrat-o și în momentul în care a fost eliminat, mulțumind tuturor pentru experiența minunată și prieteniile realizate în cadrul emisiunii. ”Pentru mine a fost o experiență minunată, de neuitat și în patru zile mi-am făcut prieteni. Sunt perfect așa.”, a declarat Andrea Sabini


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest