Eliminări pe bandă rulantă la Chefi la Cuțite: „Haide, mamă, nu fi supărată!”

 

Jurații de la Chefi la Cuțite au tăiat în carne vie. Nu mai puțin de patru foști competitor de la Asia Express au fost eliminați ieri seară de la show-ul culinar.

 

Le-a fost mai ușor pe Drumul Împăraților de la Asia Express decât pe drumurile ce a trebuit să le străbată prin bucătărie. Astfel, nu mai puțin de patru foști concurenți de la Asia Express au părăsit ieri seară Chefi la Cuțite. Preparatele lor nu i-au convins prea tare pe cei trei jurați și au reușit să primească cele mai mici punctaje din partea acestora. De altfel, mulți dintre concurenții de la Chefi la cuțite au recunoscut că nu au mari aptitudini în bucătăria, însă au acceptat cu mare drag invitația la Chefi la cuțite și au așteptat cu nerăbdare verdictul celor trei jurați, indiferent de rezultat.

 

Ieri seară, în situația în care a existat o egalitate între farfuriile galbene și farfuriile albastre, toate cele trei echipe au intrat la duel. Drept urmare Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au desemnat două persoane din echipele lor pe care să le trimită la duel cu echipa lui Cătălin Scărlătescu. În urma deliberărilor după degustarea preparatelor, Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu, Eliza Natanticu și Francesco Paglieri au părăsit bucătăria Chefi la cuțite.

 

Mama Alexandrei Ungureanu, doamna Anca, a fost cea mai dezamăgită. ”Am văzut-o. Îi picase cerul în cap, Doamne, era supărată, dezamăgită, acum că eu mergeam mai departe sau nu, asta e deja altă discuție. Cu ea va fi foarte greu, va trebui să o încurajez. Haide, mama, nu fi supărată, că mergem acasă, începe postul, bagi niște sarmale”, a povestit Alexandra Ungureanu.

 

Pstele pe care le-a gătit Eliza Natanticu nu i-au adus decât opt puncte. De asemenea, preparatele pregătite de Alexandra Ungureanu și Francesco au obținut doar șapte puncte „Mi-a plăcut mult la Chefi la cuțite și a fost foarte, foarte funny pentru toți. Ne-am simțit toți foarte bine, ne-am distrat cu toții și oricând revenim”, a spus Francesco.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest