Eliza Natanticu, după ce a fost salvată de Cosmin: ”Ești eroul meu!”

 

Actrița s-a arătat mișcată puternic de gestul soțului ei, care a reușit să o salveze din lanțuri.

 

Cosmin Natanticu s-a descurcat excelent la proba inedită pusă la cale de Dani Oțil și a reușit să o salveze pe soția lui Eliza, care era legată în lanțuri. Actrița a apreciat eforturile depuse de comediant și i-a transmis acestuia că a devenit eroul ei. Eliza Natanticu a declarat cât de mult îl iubește și ce fericită este că poate să se bazeze pe el, în momentele în care are cea mai mare nevoie.

 

”Ai reușit! A fost atât de romantic acel pupic, acolo. Eu am savurat tot momentul. Te-ai descurcat fantastic și sunt fericită. A venit eroul meu, care a făcut ce trebuie și s-a băgat în apărarea mea. Știi cât de fericită sunt?! Mie îmi era că nu o să faci asta. Tu ești eroul meu”, a spus Eliza Natanticu, la Power Couple

 

Tot în cadrul emisiunii, vedeta a făcut o dezvăluire emoționantă depsre soțul ei. ”Cosmin a fost alături de mine în cele mai grele momente și nu m-a părăsit nicio secundă atunci când eram aproape să mor. A stat la captul meu când eram internată în spital, aproape era să mor, nu mai contează detalii. Ideea e că nu a mai plecat de la capul meu, a citit acatiste, nu mai știa ce să facă ca să îmi revin”, a declarat Eliza Natanticu, la Power Couple Romania.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest