Eliza și Zarug au cântat „Dreamer” al lui Ozzy Osbourne: ”Foarte talentați”

 

Dacă Ozana Barabancea și Aurelian Temișan i-au încurajat și apreciat pe cei doi, Mihai Petre a avut o opinie mai degrabă critică.

 

La ediția din acest weekend a show-lui Te cunosc de undeva pe scenă a răsunat piesa „Dreamer”. Eliza și Zarug au fost cei care s-au transformat în Ozzy Osbourne, iar opiniile în rândul juraților au fost mai degrabă împărțite. Astfel, Ozana Barabancea i-a lăudat pe cei doi concurenți, apreciind că formează o pereche foarte talentată.  

 

„Interesant subiect, interesant mesajul, actual și trist. Voi doi sunteți o minune, o pereche extrem de talentată. Ați avut o șansă extraordinară să cântați asta. Mă bucur să văd tineri care studiază un instrument. Sunteți foarte talentați, nu a fost ofertantă ca transformări”, a spus Ozana Barabancea.

 

De asemenea, în aceiași notă s-a poziționat și Aurelian Temișan: „Sunteți privilegiați, ați avut un setup extraordinar. Vă felicit. Trecem peste execuția cântării, momentul a fost unul foarte frumos”.

 

În schimb, Mihai Petre nu a fost la fel de impresionat de prestația celor doi. „Cu toată dragostea, dar de la mine nu s-a văzut atât de bine în seara asta. Detalii nu ați putut face că ați avut microfon. Mai erau niște gesturi, nu le-ați făcut. Ce am observat că l-ați făcut cel de final”, a spus Mihai Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest