Ella Tina furioasă după ce a fost jefuită în club: 'Oamenii legii nu și-au făcut treaba'

 

Ella Tina, jefuită într-un club din Capitală, nu și-a mai putut recupera bunurile furate și este revolată de inacțiunea oamenilor legii. În luna februarie, tânăra a lăsat geanta sa pe o canapea din club și, în timp ce se afla la baie, aceasta a fost furată împreună cu multe obiecte de valoare și acte personale importante. Cu toate că a mers la poliție, nu s-a făcut nimic pentru recuperarea bunurilor furate sau prinderea hoțului, iar tânăra s-a resemnat.

Ella Tina este dezamăgită de inacțiunea oamenilor legii, mai ales că în club erau camere de supraveghere care ar fi putut ajuta la identificarea hoțului. Vedeta susține că nu a mai fost contactată în legătură cu acest caz și că nimeni nu a întrebat-o despre incident. Mai mult decât atât, în geanta furată se aflau și actele personale ale brunetei, ceea ce face imposibilă plecarea ei în afara țării.

”Nu s-a mai întâmplat nimic, sunt foarte dezamăgită de ceea ce se întâmplă. Au trecut două luni și nu s-a făcut nimic, păi asta care a furat pleacă unde vrea, mi se pare urât, s-a ajuns la banii care s-au estimat, dar să nu faci nimic? Dă-o Doamne iartă-mă, pe bune, în țara mea? Nu s-a rezolvat nimic, nici nu i-au întrebat pe băieții de la local, nimic. Măcar din respect, sunt lucruri de valoare.

I-am scris eu tipei căreia i-am dat declarații, dar puteau ca a doua zi după ce am fost la poliție să se urce în mașină și să studieze cazul, să vadă despre ce e vorba. Erau camere de filmat, mai erau alte locații, puteau să ia filmări de oriunde ca să-i dea de urmă”, a spus vedeta în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

Cu toate că tânăra s-a resemnat și nu mai crede că va mai recupera bunurile furate, ea este dezamăgită de faptul că nu s-a făcut nimic pentru soluționarea cazului. Ella Tina speră că prin povestea sa va fi adusă la atenția publică problema jafurilor din cluburi și faptul că oamenii legii trebuie să ia măsuri pentru prinderea hoților și recuperarea bunurilor furate


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest