Ema Karter, răsfățată cu cadouri de zeci de mii de euro. Sfat pentru femei: ”Să emită pretenții!”

 

Blondina câștigă o grămadă de bani pe lună, dar primește și cadouri consistente. Cum a ajuns să sucească mințile bărbaților.

 

Ema Karter întoarce banii cu lopata prin aparițiile pe rețelele de socializare destinate adulților. A pornit cu 2000 de euro pe lună, iar recordul mărturisit chiar de ea, în cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars, este de 42.000 de euro. A ajuns la aceste sume pentru că, după cum spune chiar ea, „este frumoasă”, dar și pentru că are atitudinea potrivită.

 

Pe lângă banii obținuți pe rețelele de socializare destinate adulților, blondina primește și numeroase cadouri de la admiratori. ”Sunt frumoasă și bărbații trebuie să facă cadouri, nu? Cele mai multe cadouri le primesc de la membrii cu care vorbesc, cu care interacționez. Trebuie să știi cum să vorbești cu ei, să ai o atitudine, să impui. ”, a spus Ema Karter mai în glumă, mai în serios. Ce sfaturi are Ema Karter pentru doamnele și domnișoarele care au un iubit sau un soț care nu prea le răsfață. Ce ar putea face acestea. ”Să emită pretenții!”, a spus clar și direct Ema.

 

Ea a vorbit și despre cel mai scump cadou primit până acum: o poșetă în valoare de 10.000 de euro, de la un fost partener, care, după despărțire, i-a cerut-o înapoi. ”Am primit o geantă care costă în jur de 10.000 de euro, de la un fost iubit. Când ne-am despărțit, mi-a cerut geanta. Nu i-am dar geanta înapoi. L-am blocat și i-am spus: cum poți să îmi ceri geanta. Am și pantofi de brand, alte genți de brand, îmi place să cheltui și banii mei pe rochițe. Puteți să-mi trimiteți ceasuri, diamante, se acceptă. Consider că într-o relație de lungă durată trebuie să ne facem cadouri.”, a spus Ema Karter.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest