Emi, de la Noaptea Târziu, a rămas fără voce chiar înainte de prima gală Te cunosc de undeva!

 

Chiar înainte de filmările pentru prima gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, Emi, partenerul lui Cuza pe scena transforming show-ului de la Antena 1, a rămas fără voce.

Cu doar trei zile înainte de înregistrarea primei gale a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, Cuza s-a prezentat la antrenamentele de canto singur. Artistul de la Noaptea Târziu s-a văzut nevoit să îi povestească profesorului de canto, Crina Mardare, motivul: „Sunt singur! S-a îmbolnăvit copilul! I-aţi dat o piesă grea şi i-au rămas cuvintele în gât!”, a mărturisit el amuzat. În acelaşi stil a tratat situaţia şi Emi: „M-am trezit cu <îngâtită severă>!”, iar Cuza a completat imediat: „Dacă, Doamne fereşte, moare, trebuie să îmi fac alt prieten!”.

Cum s-a descurcat Emi, dacă a reuşit sau nu să treacă peste problemele cu vocea pentru a putea duce la bun sfârşit momentul lor din deschiderea celui mai nou sezon Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest