Emi de la Noaptea Târziu, scos din minți în mașina care se rostogolea pe proțap! „M-a debusolat”

 

Concurentul de la Power Couple România – La bine și la greu nu a reușit să indice mărimea cupei Mădălinei.

 

Concurenții au avut parte de condiții cel puțin ciudate la una dintre probele de la Power Couple România – La bine și la greu. Ei s-au aflat în mașini care se roteau la proțap, în timp ce trebuia să răspundă la întrebări legate de partenerele lor. Emi de la Noaptea Târziu nu a reușit să spună ce mărime poartă Mădălina la sutien și s-a enervate teribil.

 

”Nu știți cât de cald era în mașina aia. O cutie în care bătea soarele. Mai bine mă întreba cât poartă la picioare bunicul ei. Problema a fost că eu m-am concentrat foarte tare pe matematică și să nu îmi fie rău. Faptul că a fost un factor foarte important, auzul, pe care nu l-am luat în calcul, m-a debusolat”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu, la Power Couple

 

Participanții la întrecere au avut la dispoziție doar patru minute pentru a termina proba și a deschide seiful cu bani, însă Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina nu au trecut proba ”Calcule la rotisor”. ”Îmi imaginam că o să fac proba, o să fie bucuroasă, o să îmi sară în brațe. Aș vrea să câștig și eu o probă, la un moment dat, că e frustrant”, a mai spus concurentul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest