Emi şi Cuza, despre temerile lor la Te cunosc de undeva!

 

Au început filmările pentru cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1, iar odată cu ele au venit şi primele temeri ale concurenţilor. Dacă pentru Cuza, scena Te cunosc de undeva! nu este deloc străină, Emi participă pentru prima oară în calitate de concurent al transforming show-ului de la Antena 1. Cei doi vor face spectacol la dublu, iar emoţiile şi temerile se vor dubla şi ele pe măsura înaintării în show.

„Mi-e teamă de tocuri, n-am mers niciodată până acum pe tocuri, aşa că primul travesti va fi, cu siguranţă, de neuitat şi nu doar pentru mine! (n.r. râde). De lentilele de contact nici nu mai zic, sunt curios când vor începe filmările în ziua în care va trebui să apelez eu la ele. Mi se contractă muşchii ochilor doar când mă gândesc că cineva se va apropia de ochii mei!”, a povestit amuzat Emi, care a mai completat: „desigur, cel mai frică îmi este de penibil! Şi nu spun că vom lua noi personajele în derâdere, dar înainte de filmare mai visez aşa că suntem pe scenă si toţi au momente foarte bune, cu super coregrafii şi noi...nici nu mai zic!”.

Un alt moment pe care partenerul lui Cuza ar vrea să îl amâne până după finala show-ului, dacă s-ar putea, este cel în care va fi nevoit să renunţe la barbă: „ Zici că am 20 de boli simultan, unele care nici măcar n-au apărut, dacă mă vezi fără barbă!”, a declarat Emi. Tot barba îi va da bătăi de cap şi lui Cuza: „Chiar dacă ştiu bine cu ce se mănâncă transforming show-ul ăsta, tot mi-e groază de momentul în care va trebui să revin la look-ul de la 16 ani!”, a povestit el, completând: „Nici de tocuri nu-s prea fericit, dar cine ar fi în locul nostru?!”. Cum se vor descurca cei doi cu provocările la dublu, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în curând, la Antena 1.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest