Emi și Cuza, provocare de zile mari la Te cunosc de undeva! “Doar în chineză nu mai cântasem!”

 

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!”, care va fi difuzată sâmbăta aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1,  i-a pus în mare dificultate pe băieții de la Noaptea Târziu. Ruleta a decis În ediția trecută o transformare care a întrecut toate așteptările și anume duetul asiatic Shanzhui Zuhe. Pe lângă bariera limbii, care le-a dat mari bătăi de cap, şi notele personale ale celor doi interpreţi i-au descurajat total pe Emi şi Cuza.

“A trebuit să scriem piesa vers cu vers, fonetic, ca să o putem învăţa! A fost foarte greu, dar a fost un exercițiu de autodepășire. Doar în chineză nu mai cântasem!”, a menționat Cuza. Pentru Emi însă lucrurile au stat altfel: “ Pentru mine a fost mai simplu, pentru că eu am avut niste cuvinte mai…. “românești” Nu vă pot spune mai mult, dar vedeţi sâmbătă!”, a declarat amuzat Emi, care însă va avea de intrat din nou în travesti, în vreme ce răguşeala îl va pune în mare dificultate pe Cuza: “A fost extrem de greu, toate antrenamentele mi-au pus probleme! La a treia repetiţie rămâneam fără voce!”.

Melodia este una plină de emoție, iar povestea din spate i-a impresionat pe Emi și Cuza. “Toată lumea se regăsește în piesă și în versurile sale, cu toții am avut pe cineva iubit, care a plecat din viața noastră” povestește Cuza, în timp ce Emi spune că:  “Eu rezonez cu toate piesele triste în mod normal, chiar dacă nu m-am regăsit vreodată în versuri.”Dacă le va ieși sau nu transformarea rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest