Emi și-a cerut iubita în căsătorie! Răspunsul Mădălinei a venit rapid!

 

Cerere în căsătorie mai puțin obișnuită: Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita de soție în absența ei, în fața camerelor de filmare.

 

Emi și-a cerut iubita de soție în semifinala competiției. Artistul de la Noaptea Târziu nu a mai așteptat să ajungă în țară pentru a-i cere partenerei sale să-și petreacă viața alături de el. Semifinalistul a avut lacrimi în ochi când a vorbit despre Mădălina, pe numele de alint Iuțu, după ce a citit o scrisoare emoționată trimisă de tânără.

 

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (...) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a spus Emi.

 

„Eu nu plâng de fericire, plâng de ciudă că te însori înaintea mea”, a fost replica lui Cuza, care a adăugat: „Iuțu, fii atentă! Uită-te acum în dreapta ta, că el nu are inelul aici, îți dai seama că n-am avut cum să-l avem. Zi DA!”.

 

Apoi, Emi a publicat o serie de imagini și o descriere în stilul său caracteristic pe contul de Instagram. „A zis da!! (nu avea încotro) 🤣 Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !! ”, a scris el, vizibil fericit și emoționat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest