Emoții mari pentr Kamara! Micuțul Leon, operat o opta oară!

 

Intervenția chirurgicală a avut loc într-un centru medical din Barcelona. Cum se simte copilul și ce urmează pentru el.

 

Kamara și fosta soție Oana au trecut în aceste zile prin mari emoții. Fiul lor, Leon, ce a primit un diagnostic crunt încă de când s-a născut, a fost operat pentru a opta oară. Intervenția chirurgicală a avut loc în Spania, la Barcelona. De această dată actul medical a avut în vedere alungirea unor mușchi. Imediat după operație, Kamara a oferit în exclusivitate primele detalii la Antena Stars. Cântărețul a declarat că totul a decurs bine, că Leon se simte excelent, iar acum va urma o perioadă de recuperare pentru micuț.

 

La Antena Stars, Kamara a spus: „E bine! Suntem la Barcelona după intervenție. Sunt aici cu Oana și Leon, se odihnesc. Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat. Este vorba despre o alungire de mușchi fără de care el nu mai poate progresa la fel de bine prin tratamentele de chinetoterapie”.

Kamara a mai spus în cadrul aceluiași interviu că urmează o perioadă intensă de recuperare pentru micuțul său. Cu toate acestea, primele trei săptămâni nu are voie să facă mișcare, iar abia după o lună va putea face ușor anumite mișcări de mobilizare, astfel că după trei luni Leon va intra într-un program de recuperare mai avansat: „Copilul e bine. Timp de 3 luni urmează o perioadă de recuperare. Primele 3 săptămâni nu are voie să facă mișcare. Evident că au fost emoții, e logic.

Am fost alături de Oana, lucrul ăsta a ajutat. Suntem bine cu toții. Operația a fost ieri și astăzi l-au externat. Mâine ne întoarcem în țară”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest