Eshan Shokrollahi, în platoul Chefi la Cuțite cu tot cu instrumente: „Vreau să mă întorc în Nepal, să dau ceva înapoi”

 

Iranian la origine, Eshan este pasionat de terapia cu sunete și a venit în România să învețe stomatology.

 

Eshan Shokrollahi, 22 de ani, din Iran, a stat timp de cinci ani în Nepal, unde a deprins o serie de oportunități de dezvoltare personală, inclusiv prin terapia cu sunete. În România a venit pentru a învăța stomatologie și mai are o pasiune: bucătăria, motivul pentru care a ajuns în platoul Chefi la Cuțite. Concurentul a gătit un soi de kebab cu orez afumat în stilul iranian. În timp ce a pregătit preparatul a vorbit despre viața lui.

 

„Încetul cu încetul, am descoperit cultura și frumusețea din Himalaya, cu toate oportunitățile de dezvoltare spirituală pe care le-am avut acolo. Mi-am pus mare parte din întrebările interioare și am început să mă simt ca acasă. Cumva personalitatea mea s-a definitivat acolo. Mi-am dat seama că sunt fericit atunci când ajut. În 2017 m-am decis să plec din Nepal. Am venit în România cu gândul să devin stomatolog, să deprind cunoștințele necesare și să mă întorc în Nepal ca să dau ceva înapoi, să-i răsplătesc pentru ceea ce mi-au oferit. (...) Îmi place să gătesc pentru prieteni”, a spus iranianul.

 

Bonus le-a oferit juraților și terapia cu sunete. „Vă invit să închideți ochii”, le-a spus tânărul înainte de-ai face pe jurați să audă valurile mării cu ajutorul unui instrument. Chefii au fost impresionați, în special Scărlătescu apreciind momentul oferit de tânărul din Iran.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest